ELAM IRAN UPDATE

SOEDAANSE FABRIEK PRODUCEERDE IRAANSE SHEHAB RAKETTEN!

iran_fire_missiles2

 

Soedan beschuldigde Israël van de aanval en verklaard dat het zich het recht voorbehoudt om te reageren op een tijdstip en omstandigheden van haar keuze. Israëlische functionarissen weigerde commentaar te geven in antwoord op vragen.
Als inderdaad Israël verantwoordelijk was voor het bombardement, is het mogelijk om postuleren de volgende doelstellingen:
1. De luchtmacht vloog 1,800-1,900 kilometer naar de Soedanese wapenfabriek, een afstand langer dan de 1.600 kilometer naar het Iraanse ondergrondse verrijking site van Fordo te bereiken. Deze operatie kan zijn bedoeld om Teheran laten zien dat afstand geen belemmeringen oplevert voor een Israëlische aanval op zijn nucleaire programma.
2. De IAF heeft een efficiënte in-flight tanken vermogen.
3. De inval zou gedegradeerd Iran in staat is om wraak te nemen voor een mogelijke Israël of Amerikaanse aanval.
Als het werd uitgevoerd door Israël, het zou een derde item toe te voegen aan de lijst van achterdeur aanvallen waarin Iran en Israël lijkt te worden betrokken in de afgelopen drie maanden.

(Bron.debka)

Commentaar Biblespace

Profetie over Elam door de profeet Jeremia!

34 De HEER richtte tot de profeet Jeremia de volgende woorden over Elam, in het begin van de regering van koning Sedekia van Juda:

35 ‘Dit zegt de HEER van de hemelse machten:

Ik zal Elams bogen breken,

het wapentuig waarop zijn macht berust.

36 Ik laat vier stormen over Elam komen,

uit alle vier de hoeken van de hemel.

De profetie hierboven is nog niet vervuld, waarbij God de “bogen” lees “raketten” van Iran

zal vernietigen. Iran stelt zijn vertrouwen op hun “wapentuig” m.a.w. zijn leger, zijn invloed op anderen, door wapenleveringen.

Door het boven geschreven artikel wat betreft de vernietiging van de fabriek in Soedan, wijst in de richting van een “militaire oefening” wellicht wel door Israël en Amerika?

Wij leven aan de vooravond van oorlogsgeweld, daarom wordt er vandaag veel geïnvesteerd in wapens en minder in de economie!

Wij lezen vandaag de Bijbel naast de krant!